Partner worden

Heeft u zelf een zaal?

Eenzaalhuren.nl is de nummer 1 als het gaat om zaalverhuur in Nederland. Wij verhuren zelf geen zalen, maar zorgen ervoor dat ze goed vindbaar worden. Onze database is de grootste van het land, en geeft bezoekers een compleet overzicht van feest- en vergaderzalen in Nederland.

Partner worden: vermelding op deze site

Bij Eenzaalhuren.nl kunnen zowel particulieren als zakelijke klanten bij meerdere zaalexploitanten een offerte voor zaal huur aanvragen. Eenvoudig en in één beweging sturen zij hun gegevens door naar Eenzaalhuren.nl. Wij zorgen er vervolgens voor dat de aanvraag bij de desbetreffende zaal terecht komt.

Wilt u ook graag deze offerte-aanvragen ontvangen? Dat kan als u voor een plaats op deze website kiest. Vul uw adresgegevens aan met: foto’s, informatie over de faciliteiten, contactgegevens en een link naar uw eigen site.

Daarnaast is het mogelijk om uw logo, via een banner op Eenzaalhuren.nl, te tonen voor nog meer naamsbekendheid.

Neem contact op

Wilt u een hoger rendement uit uw zaal verhuur halen? Zorg dan voor een vermelding op Eenzaalhuren.nl. Want wie op zoek is naar een zaal, komt eerst bij ons kijken. Profiteer van de grote bezoekersgetallen en geef uw zaal een plekje op onze website. Stuur uw gegevens vandaag nog naar ons door, en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Partner worden? Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in.

Naam
Adres
Postcode
Plaats
Email
Telefoon
Fax
Website
Extra